X-Ray

Der er 2 varer.

X-Ray giver energi til hverdagen 

De fleste kender til det. Hverdagen er travl, og det kan være svært at følge med de mange forpligtelser, som kendetegner vores moderne liv. Her kan der være behov for ekstra energi, og her kommer X-Ray på banen. Her får du et skud ekstra energi til en pris, hvor alle kan være med. Du sparer ovenikøbet yderligere på dine indkøb, når du lægger vejen forbi Otto Duborg syd for den dansk-tyske grænse. 

Viser 1-2 af 2 element(er)

Her finder du altid X-Ray, og en lang række andre produkter, på vores hylder. Denne energidrik kommer i to forskellige udgaver, med sukker eller uden. På denne måde kan alle være med, når hverdagen kræver lidt ekstra energi, og du kan nyde tilførslen af opkvikkende koffein, uden at skulle tænke over kalorier og de andre negative egenskaber, som der er ved tilsat sukker. Energi er for alle, og hos Otto Duborg er der noget for alle.

Velsmagende energi med X-Ray

Med X-Ray får du, uanset om du vælger den originale eller den sukkerfrie version, en klassisk og velsmagende energidrik med højt koffeinindhold. Smagen er syrlig og forfriskende, og man kan nærmest smage den nye energi, som glider ned i halsen. Koffein giver os energi til hverdagens forpligtelser og de oplevelser, som giver livet værdi.

Du kan anvende energidrik inden turen i fitnesscenteret. Så har du energi til at give den ekstra gas og sætte nye personlige rekorder. Energidrik hjælper også på de lange arbejdsdage, hvor X-Ray er medvirkende til, at arbejdsprocesser over hele landet bliver færdige til tiden. Mange studerende skylder også en tak til energidrikkens opkvikkende egenskaber, som er uvurderlige, når afleveringsfristen nærmer sig med hastige skridt. Her giver koffein den ekstra styrke, som er påkrævet, når kroppen eller hovedet når sin naturlige begrænsning. Husk dog at stoppe i god tid før sengetid, da du ellers vil have problemer med at falde i søvn. 

Spar penge på X-Ray i Tyskland

Otto Duborg er placeret syd for den dansk-tyske grænse, og det er nemt at komme hertil fra store dele af Danmark. Vi byder kunder velkommen fra det meste af landet, som kører til Tyskland for at spare penge på energidrik fra X-Ray og en lang række andre produkter, som man finder i vores store og varierede udvalg. Her er noget for alle, og vi har altid fristende tilbud hos Otto Duborg. Du kan følge med i vores tilbudsavis, som altid er spækket med attraktive tilbud på en lang række varer.

Vi vil gerne gøre grænsehandel til en god oplevelse for hele familien. Derfor pakker vi udvalgte varer, uden gebyr, så jeres ordre er klar til afhentning, når I ankommer til butikken. På denne måde sparer du tid, som i stedet kan bruges på at udforske de utrolig mange varer, som findes på vores hylder. Her er noget for alle, og vi har endda en kæmpe legetøjsforretning tilknyttet, hvor børn og barnlige sjæle kan tilbringe mange timer. 

Vi glæder os til jeres besøg.