Kundekort med digital eksporterklæring

Med dit kundekort hos Otto Duborg, får du special rabat på udvalgte produkter, du finder dem i tilbudsavisen markeret med kundekort pris. Udover de attraktive kundekort tilbud, har du nu også muligheden for at bruge den tildelte stregkode som digital eksporterklæring. Når du er oprettet som kunde, kan du også se alle dine tidligere Klik & Hent bestillinger.

Sådan gør du!

Du kan hos os oprette en kundekonto, så du kan købe udvalgte produkter til kundekort pris. Samtidig kan den tildelte stregkode, sammenholdt med billedlegitimation bruges som digital eksporterklæring (se databeskyttelse).

Med din kundekonto får du en personlig stregkode, der indeholder dine oplysninger til kundekort og digital eksporterklæring. Når først du har oprettet din kundekonto og takket ja til den digitale eksporterklæring / kundekort, slipper du for igen og igen at skulle udfylde en eksporterklæring. Gem den digitale eksporterklæring på din mobil, få trykt et kundekort ved informationen eller print selv dit kundekort. Din stregkode bliver scannet ved kassen og du skal fremvise pas eller kørekort ved kassen. Opret din kundekonto her. OBS: Der kan gå op til en time inden din stregkode er aktiveret.

Hvis du allerede har en kundekonto (f.eks. til dine forudbestillinger), så kan du nemt aktivere den til kundekort fordele og digitale eksporterklæring. Bare klik her (evt. log ind) og sæt flueben ved "Tillad brug af mine data til digital eksporterklæring / kundekort".

Eksporterklæring – kan udfyldes online eller direkte i butikken

Hos Otto Duborg slipper du for at betale pant for dine drikkevarer i engangsemballage, så hvis du er dansk eller skandinavisk kunde, udfylder du bare eksporterklæring og udfører varerne til dit hjemland. Eksporterklæring har du mulighed for at udfylde online og printe hjemmefra inden du kører afsted til Tyskland. Hvis du hellere vil udfylde eksporterklæringen i butikken, så er det også en mulighed. Når du er færdig med at handle og kommer til kassen, skal du blot aflevere eksporterklæringen og forevise dit pas eller kørekort afhængigt af hvilket nummer, du har anført på din eksporterklæring. Dansk sundhedskort kan også bruges, hvis du også har billedlegitimation med.

Klik på nedenstående link for at hente din eksporterklæring

Eksporterklæring - Hvorfor?

Eksporterklæringen skal udfyldes hvis du vil undgå at betale pant på emballagen. Ved køb af for eksempel sodavand og øl på dåse pakket i kasser og flasker pakket i kasser eller pakker, kan man på den måde slippe for at betale pant. På eksporterklæringen skriver du under på, at du udfører varerne af Tyskland ind i et skandinavisk land, først bryder emballagen, når du kommer ud af Tyskland og at varerne er til eget forbrug.

Eksporterklæring online eller udfyld den i butikken

Du bestemmer helt selv om du vil udfylde din eksporterklæring hjemmefra eller i butikken. Du kan udfylde din eksporterklæring online lige her. Det forudsætter at du har Adobe Acrobat Reader installeret. Dette program kan du hente gratis ved at klikke her. Hvis du udfylder den online, skal du huske at printe den og tage den med ned i butikken. Flere steder i butikken kan du også finde eksporterklæringer samt i passagen lige ved indgangen. Ved forudbestilling af dine drikkevarer gælder de samme regler, så husk altid at udfylde en eksporterklæring.

Kundekort med digital eksporterklæring

Du kan hos os oprette en kundekonto, der indeholder en digital eksporterklæring (se databeskyttelse).

Hvis du allerede har en kundekonto (f.eks. til dine forudbestillinger), så kan du nemt aktivere den til den digitale eksporterklæring. Bare klik her (evt. log ind) og sæt flueben ved "Tillad brug af mine data til digital eksporterklæring".

Med din kundekonto får du en personlig stregkode, der indeholder dine oplysninger til den digitale eksporterklæring. Når først du har oprettet din kundekonto og takket ja til den digitale eksporterklæring, slipper du for igen og igen at skulle udfylde en eksporterklæring. Gem den digitale eksporterklæring på din mobil, få trykt et kundekort ved informationen eller print selv dit kundekort. Din stregkode bliver scannet ved kassen og du skal fremvise pas eller kørekort ved kassen. Opret din kundekonto her.