Akvavit / Snaps

Der er 31 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-31 af 31 element(er)

Her er du helt sikker på at finde snaps på tilbud

Kan vi hjælpe dig med et super snapsetilbud til påske- eller julefrokosten? Eller måske bare til en hyggelig komsammen med dine venner? Så se med her på siden, hvor der findes mange forskellige typer snaps, der falder i lige netop din smag. Der kommer hele tiden nye og spændende flasker i butikken, som du kan forudbestille, så hold øje med hvad vi kan tilbyde. Vi har ofte et godt tilbud på snaps eller akvavit, som måske lige er den, du har lyst til at prøve. Så glæd dine gæster med en ny variant købt i Otto Duborg.

Mangler du snaps og akvavit på tilbud?

Akvavit på tilbud? Så kig ind i vores store sortiment af snaps og akvavit og bliv fristet. Vi har bl.a. Aalborg, Lysholm, O.P. Anderson og andre lækre snaps, hvor du altid finder et godt akvavit- eller snapsetilbud. Der er god grund til at nippe til snapsen eller akvavitten og give sig god tid til at smage på den. Når den nydes i små nip, får man alle smagsnuancerne og aromastofferne med. Haps haps haps – nu skal vi ha’ snaps!

Her kan du forudbestille din snaps og akvavit

Du kan altid forudbestille din snaps eller akvavit eller dine andre drikkevarer hos Otto Duborg. Du betaler og henter dine varer i butikken og selvfølgelig uden pakkegebyr. Du slipper for slæbet med den tunge indkøbsvogn, du bestemmer, hvornår du vil afhente dine varer og betaler først ved ankomst. Vi gør det nemt for dig at handle syd for grænsen.