Whisky

Der er 134 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-80 af 134 element(er)

Se vores store sortiment af whisky tilbud

Hos Otto Duborg kan du finde gode tilbud på whisky, måske er det lige din favorit, der er på tilbud? Så køb lækker whisky uden at lænse pengepungen. Find den whisky du står og mangler på tilbud, hos os finder du nemlig produkter, hvor kvaliteten er i top. På hylderne har vi blandt mange f.eks. Jack Daniels, Talisker, Glenfiddich og Chivas Regal. Så uanset hvilken whisky du foretrækker, så finder du altid masser af gode tilbud på whisky hos Otto Duborg.

Whisky på tilbud – prøv Otto Duborg

Køb whisky på tilbud i Tyskland. Hvad enten det er sommerfesten, nytårsfesten eller en hygge whisky med vennerne, så finder du lige den whisky, du skal bruge. Vi har et kæmpe udvalg af whisky fra destillerier fra hele verden, lige til at nyde til enhver lejlighed. Flere af vores flasker med god, billig whisky er i flotte gaveæsker. På den måde er det både nemt at transportere og virkelig flot at have stående hjemme, eller at give væk som gave. Køb din næste whisky hos Otto Duborg, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med en billig whisky.

Billige whisky på tilbud i Tyskland

Vi gør det kort sagt nemt for dig at forudbestille din billige whisky. Bestil dine drikkevarer hjemmefra, så pakker vi dem for dig helt uden pakkegebyr. Så står det klar til afhentning når du kommer ned til os, og så slipper du ovenikøbet for at slæbe rundt på det i butikken. Det er her du finder vores udvalg af whisky til en super skrap pris.