Tequila

Der er 9 varer.

Filtrer efter

Filter
Viser 1-9 af 9 element(er)

God og billig tequila lige til dig

Hos Otto Duborg har vi altid et tequila tilbud. Her på siden finder du vores store udvalg af tequila – du finder både de billigere og dyrere flasker, så der er noget for enhver smag. Størstedelen vælger at drikke tequila som shots, og det gør man også i Mexico, men tequila er faktisk en spiritus med mange muligheder, og det er muligt både at nyde den rent eller som en del af en frisk cocktail, f.eks. Tequila Sunrise eller Margarita. Vælg din favorit blandt mange kendte producenter.

Stort udvalg af tequila tilbud

Skal du holde tequila fest, så kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af tequila tilbud, så du kan komme i den helt rigtige mexicanske stemning. Denne mexikanske klassiker er blevet populær i Danmark og ikke uden grund. Hos os kan du bl.a. finde den klassiske Sierra Tequila med det røde mexicanerhattelåg, men du finder bl.a. også Jose Cuervo og Patrón. Du finder mange gode tequilabrands og samtidig en masse gode tequila tilbud hos Otto Duborg, du kan forudbestille eller besøge vores store butik.

Forudbestil din tequila på tilbud

Du finder et stort udvalg af billig tequila, lige til at forudbestille. Så slipper du for at skubbe den tunge indkøbsvogn, du kan altid forudbestille dine drikkevarer, så de står klar til dig, når du ankommer til butikken. Vi pakker selvfølgelig din ordre uden at du skal betale et pakkegebyr. Der er altid et udvalg af tequila tilbud af god kvalitet, så bestil du bare til din næste fest.