Ingen dåsepant hos Otto Duborg

Ingenpantod1-300x300.png

Hos os er det stadig muligt at udfylde en eksporterklæring og så slipper du for at betale pant på dåser du køber i vores butik. Du kan udfylde en eksporterklæring i vores butik, når du handler, men du kan også udfylde og printe den online her!

Pas på naturen!

Otto Duborg vil gerne minde alle om, at vi skal passe på vores skønne natur og derfor sørge for at de pantfrie dåser ikke havner i naturen, hvor de forurener jorden og dyr kan komme alvorligt til skade. Husk altid på, lige så vel som at du afleverer sine pantflasker tilbage til butikken, er det vigtigt, at når du har nydt de dejlige drikkevarer på tyske pantfrie dåser, skal de tomme dåser selvfølgelig afleveres til genbrug.

Sodavand og øl på dåse, er populært at hente syd for grænsen

Der er mange penge at spare på drikkevarer i Tyskland i forhold til i Danmark, de mest solgte er 12 – 24 stks kasser med dåser. Forudbestil dine drikkevarer hos Otto Duborg, man kan bestille op til 7 dage før afhentning og vi tager selvfølgelig intet pakkegebyr. Når du ankommer hernede, skal du lige ind i butikken og betale for det du har forudbestilt. Du vil af personalet blive anvist, hvor du herefter kan hente dine varer. OBS: medbring dit ordrenummer og eksporterklæringen. Husk at aflevere de tomme dåser til genbrug, så de ikke ender i vores dejlige natur.