GAS

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Køb gas på tilbud hos Otto Duborg

Opdag altid fantastiske tilbud på gas hos Otto Duborg. I vores butik i Tyskland finder du altid gode tilbud på billig gas, uanset om du har brug for det til din grill, gaskomfur eller gasvarmeovn.

Vi bytter din gasflaske med billig gas

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige byttepriser på gas, og du har mulighed for at vælge mellem letvægts- eller stålflasker med Kosan gas, tilbudt i størrelser mellem 5 og 11 kg. Skal du på ferie og mangler billig gas til rejsen? Eller er du på vej hjem fra ferie og vil være forberedt til næste gang? Uanset hvad, er du velkommen til at besøge os og få den gas, du har brug for.

Gas skal byttes

Bemærk venligst, at vi arbejder med en byttepris for vores gasflasker her på siden. Dette indebærer, at når du vil købe en ny gasflaske, skal du medbringe den tomme flaske. Det er af afgørende betydning, at den tomme gasflaske ikke medbringes ind i butikken til bytte, da udvekslingen skal foregå udendørs ved vores lager. For at fuldføre processen skal du først henvende dig til vores Information eller ved kassen, hvor du betaler for den nye gasflaske. Herefter kan du afhente den nye gasflaske ved vores lager. Hvis dette er din første gang, du køber gas i Tyskland, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden eller henvende dig til vores information i butikken for at få oplysninger om priser og yderligere vejledning.

Gas kan bruges hele året

Gas kan bruges året rundt, perfekt til grillning på din gasgrill, uanset om det er sommer eller vinter. I Tyskland kan vi tilbyde dig gode priser på gas takket være den lavere moms. Hold øje med vores tilbudsside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være opdateret med de seneste tilbud.

Forudbestil dit gas tilbud

Sådan kan du være sikker på billig gas! Du kan forudbestille din gas hjemmefra, så står den klar til dig, når du kommer ned til os i butikken. Samtidig kan du også forudbestille dine drikkevarer, så slipper du for alt slæbet, og vi sørger for at det står pakket til dig når du kommer - og du betaler selvfølgelig ikke ekstra pakkegebyr.