GAS

Der er 5 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-5 af 5 element(er)

Køb gas på tilbud hos Otto Duborg

Her kan du finde billig gas til grill, terrassevarmer, campingvogn eller gasvarmeovn. Du kan købe gasflasker i mange størrelser, men vær opmærksom på at priserne er byttepriser, det vil sige, at du kan få ombyttet din gasflaske hos os. Vi har altid billig gas, så kom du bare ned og besøg os i Tyskland.

Vi bytter din gasflaske med billig gas

Kom ned og få et godt gas tilbud. Med gas får du en billig energiløsning, da du kun bruger den energi, som du behøver – intet mere. Hold altid øje med de gode gas tilbud vi kan tilbyde dig. Vi har flere varianter f.eks. aluflaske 6 kg, letvægtsflasker i 5 og 10 kg samt stål i 11 kg. Gasflaskerne skal opbevares stående og sikres mod farlige påvirkninger som stød, fald eller kraftig opvarmning. Så husk at håndtere godset med omtanke og forsigtighed, så de ikke vælter eller forskubber sig under transporten.

Forudbestil dit gas tilbud

Sådan kan du være sikker på billig gas! Du kan forudbestille din gas hjemmefra, så står den klar til dig, når du kommer ned til os i butikken. Samtidig kan du også forudbestille dine drikkevarer, så slipper du for alt slæbet, og vi sørger for at det står pakket til dig når du kommer - og du betaler selvfølgelig ikke ekstra pakkegebyr.
Når du køber pantfrie øl og sodavand i Tyskland, skal du huske at udfylde en eksporterklæring og aflevere den, når du betaler dine varer hos Otto Duborg.