CIDER

Der er 17 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-17 af 17 element(er)

Udvalget er stort – se de mange cidere på tilbud lige her!

Otto Duborg har alle de kendte brands, for eksempel Mokaï, Shaker, Somersby og mange flere. Vi har dem i forskellige skønne smagsvarianter, blandt andet hyldeblomst, pink apple, pear, pineapple, wild berries mm. Er det billig cider du søger? Så har du her over grænsen hos Otto Duborg alle muligheder for at finde din favorit.

Cider på tilbud – find din yndlingssmag!

Hele året rundt er cider populært, om det er til konfirmation, bryllup, julefrokost eller havefest. Otto Duborg har altid de populære cider på tilbud, så køb god billig cider når for eksempel festens unge deltagere skal forkæles. Man kan eksempelvis lave en Apple Cider Mojito. Den består af citronsaft, mørk rom, æblecider, isterninger. Som pynt tilsætter du frisk mynte, en skive æble og en kanelstang. Et hit er også at blande lidt tør hvidvin med din yndlingscider eller drikke den helt uden at blande op med noget.

Forudbestil drikkevarer og din cider på tilbud

Klik ind på Otto Duborgs hjemmeside og se det store udvalg af drikkevarer igennem. Under kategorien cider finder du de mange smagsvarianter og brands som vi forhandler. Så hvis du vil slippe for at skubbe den tunge indkøbsvogn igennem butikken, så kan vi anbefale at du bruger Klik & Hent til forudbestilling af dine drikkevarer. Så kan du i ro og mag gå på opdagelse efter de mange andre gode tilbud i butikken. Du kan forudbestille dine drikkevarer op til 7 dage før afhentning og vi pakker selvfølgelig dine drikkevarer helt uden pakkegebyr!