Red Bull

Der er 2 varer.

Få vinger med Red Bull

Red Bull giver vinger, og gør det umulige muligt. Der er tale om den mest populære energidrik på markedet, og denne placering er velfortjent. 

Tilværelsen kræver energi, og vi kan alle bruge et ekstra skud koffein fra tid til anden. På denne måde kan du udføre de opgaver, som du har sat dig for, og skabe nye standarder for den menneskelige formåen. Menneskeheden er på en fantastisk rejse, og det, der tidligere virkede umuligt, er i dag en selvfølgelighed. Mennesket præsterer ikke sovende, og der skal energi til de store præstationer.

Du kan selv opleve mulighederne med de vinger, som Red Bull giver, og vi har altid denne energidrik på hylderne hos Otto Duborg, hvor du finder en lang række varer til lavpris.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Red Bull er symbol på energi

Producenten bag denne energidrik er ikke kommet sovende til deres dominerende position på verdensmarkedet for energidrik. Det har krævet meget hårdt arbejde, og dette arbejde har medført, at Red Bull i dag er et symbol på fantastiske præstationer. 

Red Bull er stolt sponsor inden for ekstremsport, hvor mange verdensrekorder er sat med deres hjælp. Den menneskelige formåen overrasker igen og igen, og der er altid nye aktiviteter, som vi kan kaste os over. Det kunne være ekstreme faldskærmsudspring, udspring fra høje punkter eller traditionel sport som eksempelvis fodbold. Red Bull har ofte en finger med i spillet, og investerer en stor del af omsætningen i sport, musik og på andre områder, som skubber til grænserne for vores verden. 

Med vinger er det umulige pludselig muligt, og sportsudøvere over hele verden kan takke Red Bull for deres store arbejde på dette område.

Red Bull står også bag en lang række musikarrangementer. Her er logoet med de to røde tyre et symbol på kvalitet og nytænkning, og firmaet har altid fingeren på pulsen i forhold til fremtidens succes. Dette giver os en lang række muligheder for at nyde livet med fantastiske oplevelser, som virkelig giver os følelsen af at være i live. De fleste har en personlig historie eller oplevelse, som er relateret til Red Bull, og fremtiden byder uden tvivl på flere af disse oplevelser. 

Red Bull på tilbud i Tyskland

Hos Otto Duborg er der altid et væld af fristende tilbud, som du kan holde øje med i vores tilbudsavis. Udvalget er stort, og priserne er lave. Du får derfor mere for pengene, når du krydser grænsen efter Red Bull tilbud eller nogle af de mange andre varer, som man finder i vores store og varierede udvalg. 

Vi vil gerne gøre grænsehandel til en god oplevelse. Derfor pakker vi gerne udvalgte drikkevarer for dig, så din ordre er klar til afhentning, når du ankommer til butikken. Vi pakker dine varer uden gebyr eller merpris.

Der er noget for enhver smag hos Otto Duborg, og du sparer penge i forhold til priserne på det danske marked. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af indkøbsmuligheder.