Monster Energy

Der er 6 varer.

Her får du MONSTER meget energi

Man kan få ekstra energi i hverdagen på mange forskellige måder, men få af disse kan hamle op med den energi, som MONSTER Energy giver. De forskellige udgaver af denne energidrik, som siden 2002 er blevet en af de mest populære på verdensplan, indeholder koffein, ginseng og andre ingredienser, som giver dig energi til livets store begivenheder. Derudover er der tilsat vitaminer, som er med til at holde din krop sund og rask. En sund krop er den vigtigste forudsætning for et godt og aktivt liv. Energidrik giver dig den ekstra energi, som de store præstationer kræver. 

Viser 1-6 af 6 element(er)

MONSTER er den ondeste energidrik på markedet. Uden tvivl. Legenden fortæller, at en række videnskabsfolk låste sig inde i et laboratorium, hvor de nægtede at komme ud, før de havde skabt en energidrik, som var mindst dobbelt så kraftig, som de alternativer, som der var på markedets dengang. Det lykkedes med den helt rigtige sammensætning af forskellige ingredienser, og resultatet taler for sig selv. 

Med MONSTER Energy får du energi til at klare dagligdagens udfordringer, ligesom den giver energi til de store præstationer. Derfor er MONSTER Energy i dag stolt sponsor af en lang række sportsbegivenheder og ekstremsportsudøvere, som hver eneste dag skubber grænserne for den menneskelige formåen på samme måde, som MONSTER skubbede til grænserne for energidrik. Firmaet støtter også musikken, og står bag en lang række arrangementer over hele verden. Derudover støttes musikere, så de kan producere nyskabende musik til glæde for os alle sammen. MONSTER er også store inden for E-SPORT, og her var de blandt pionererne. Musik, sport og andre arrangementer bringer mennesker sammen, og det kræver energi at arrangere, og være en del af, disse arrangementer. 

Køb MONSTER Energy i Tyskland

Som musiker eller sportsmand er du til eksamen hver eneste dag, hvor du skal præstere.

Præstation kræver energi, og den energi får du med MONSTER, som vi altid har på hylderne hos Otto Duborg. Energidrikkene kommer i forskellige udgaver, så du har mulighed for at finde din favorit blandt valgmulighederne. Her er noget for de fleste, og vi er næsten sikre på, at der også er en MONSTER til dig. 

Hos Otto Duborg finder du altid et væld af fristende tilbud, og vi opfordrer til, at du løbende holder øje med vores tilbudsavis, hvor vores tilbud annonceres. På denne måde kan du finde MONSTER Energy tilbud, eller tilbud på nogle af vores mange andre varer. Otto Duborg ligger lige syd for den dansk-tyske grænse, og derfor er der penge at spare. Vi har kunder fra det meste af landet, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores forretning. Her har vi samlet et stort udvalg på ét sted. 

Grænsehandel skal være en god oplevelse, og derfor pakker vi dine forudbestilte drikkevarer. Så skal du blot betale og afhente din ordre i butikken. På denne måde kan du spare tid, som du i stedet kan bruge på et af de spisesteder, som du finder på Otto Duborgs område.