Pepsi Max

Der er 7 varer.

Nyd den forfriskende Pepsi Max uden sukker

Flere og flere vil gerne undgå sukker af forskellige årsager. Derfor skal der stadig være plads til at nyde den forfriskende smag af afkølet Pepsi, og det er der, når du vælger Pepsi Max uden sukker. 

Vi har altid hylderne fulde, og du kan ofte finde et godt  Pepsi Max tilbud, når du besøger Otto Duborg. 

Viser 1-7 af 7 element(er)

Pepsi Max blev udviklet som et alternativ til den originale variant, som indeholder sukker. Mange mennesker ønsker at begrænse deres indtag af sukker, og der er mange grunde til dette. Sukker indeholder en del kalorier, og der kan være vægtmæssige årsager til, at man ikke ønsker at indtage sukker igennem sodavand. Det er producenterne af de fleste sodavand klar over, og derfor udbydes der en lang række sodavand, hvor der ikke er tilføjet sukker. På denne måde kan du nyde den forfriskende smag uden at tænke over sukkerindhold, kalorier eller andet, som ikke findes i Pepsi Max.

Der findes forskellige varianter af Pepsi Max, og der er helt sikkert også en, der falder i din smag. Hos Otto Duborg har vi altid Pepsi Max på hylderne, og her falder man ofte over et godt Pepsi Max tilbud, hvor man kan spare store beløb i forhold til priserne på det danske marked.

Prøv Pepsi Max med et tvist 

Pepsi Max kommer i flere forskellige udgaver, som alle er uden sukker. På denne måde kan du nyde den gode smag, uden at skulle tænke over indholdet af sukker og de konsekvenser, som sukker har i kosten. Der er lagt meget tid og mange kræfter i udviklingen af denne læskedrik, og man kan næsten ikke smage forskel på Pepsi Max og den originale Pepsi. Derfor er Pepsi Max et yderst populært alternativ, som vores kunder efterspørger i stor stil. 

Hvis du er i humør til at prøve noget nyt, men stadig ønsker den gode kvalitet, som kendetegner Pepsi Max, kan du prøve en af de forskellige udgaver, som du finder på hylderne hos Otto Duborg. Her er eksempelvis en Pepsi Max Cherry med smag af kirsebær. Dette giver en markant og velsmagende tilføjelse af kirsebær, hvilket er et frisk pust til den velkendte colasmag, som de fleste af os kender og elsker. 

Hvis du ikke er til kirsebær, kan du prøve Pepsi Max Lemon. Her er tale om den klassiske smag af cola med et forfriskende strejf af citroner. Denne variant passer perfekt til de lange sommerdage, hvor den forfriskende smag giver fornyet energi til alle de aktiviteter, som hører sommeren til. Pepsi Max kan naturligvis drikkes hele året, og der er helt sikkert et tidspunkt, hvor du tørster efter den lækre og forfriskende smag. 

Pepsi Max tilbud i Tyskland 

Hos Otto Duborg finder du ofte Pepsi Max tilbud, og priserne er altid lavere end på det danske marked. Der er ikke pant på emballagen, så du sparer tid og penge, når du kører til Tyskland for at handle. Du bør altid aflevere den tomme emballage på din lokale genbrugsstation, så den kan genanvendes.