Schweppes

Der er 5 varer.

Sluk tørsten i Schweppes

Schweppes er ensbetydende med kvalitet, og der er kun brugt de bedste ingredienser til disse sodavand, som slukker tørsten på en lækker og forfriskende måde. Denne sodavand stammer fra Schweiz, hvor firmaet har fremstillet forfriskende læskedrikke i mere end 200 år. Der er altså tale om en moden producent, og man kan smage den lange erfaring, når man nyder en afkølet Schweppes sodavand.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Der er flere varianter på vores hylder, og du finder helt sikkert også en variant, som falder i din smag. Disse sodavand kan både nydes alene, eller sammen med spiritus, hvor de udgør den helt rigtige mixer til fantastiske og velsmagende cocktails, som emmer af smag og kvalitet. 

Hos Otto Duborg finder du altid Schweppes på hylderne, og du kan ofte finde et godt tilbud på denne og andre sodavand, når du krydser grænsen på din indkøbstur. 

Der er også en Schweppes for dig

Schweppes kommer i forskellige varianter, og der er også en, som falder i din smag.

Schweppes Lemon er den mest populære variant, og her får du en forfriskende og velsmagende lemon sodavand, som er perfekt at slukke tørsten i. Schweppes Lemon kan både drikkes alene eller mixes til drinks og lækre cocktails, hvis du skal have en festlig aften i byen eller en god cocktail efter en hyggelig middag i gode venners selskab. Mulighederne er mange, og vi anbefaler, at du prøver dig frem, når du skal finde de helt rigtige blandingsforhold og den spiritus, der passer til din smag. 

Er du mere til den bitre smag, bør du prøve Schweppes Bitter Lemon, hvis markante smag er efterspurgt over hele verden. Her får du en sodavand, som er fremstillet af de bedste ingredienser, og de mange års erfaring, som kendetegner Schweppes sodavand, kan smages når du nyder en afkølet og forfriskende sodavand. Schweppes Bitter Lemon kan både nydes ren eller som mixer til drinks, hvor bitterheden harmonerer godt med flere forskellige slags spiritus. 

Du finder også den fantastiske Schweppes Indian Tonic, som er en førsteklasses tonicvand. Med denne mixer kan du altid nyde en lækker gin tonic, som er mange menneskers favoritdrink. Gin og tonic passer perfekt til hinanden, og derfor er denne cocktail en favorit over hele verden. Du kan også byde dine gæster på lækre cocktails takket være Schweppes, som altid  lever op til forventningerne. 

På hylderne i Otto Duborg finder du også Schweppes Ginger Ale, som er et oplagt alternativ til dem, som ikke drikker alkohol. Denne sodavand er forfriskende og velsmagende, og kan også bruges til drinks, hvis man ønsker dette. 

Mulighederne er mange, og vi glæder os til at byde dig velkommen I vores forretning

Tilbud på Schweppes i Tyskland

Hos Otto Duborg finder du altid et væld af fristende tilbud, og du kan også spare penge på sodavand fra Schweppes. Udvalget er stort, og vi gør vores bedste for at sikre, at dit besøg bliver en behagelig oplevelse for hele familien. Der er noget for enhver smag hos Otto Duborg, og vi glæder os til at byde dig velkommen.