Pepsi

Der er 10 varer.

Nyd forfriskende Pepsi

Pepsi er en favorit for mange, når det kommer til cola. På samme måde som andre varianter af denne sodavand, starter Pepsi's historie på det medicinske marked, hvor denne drik blev markedsført som et middel, som kunne hjælpe på fordøjelsen. Herfra voksede selskabet sig større, og i dag er firmaet bag Pepsi en af de største fødevarevirksomheder på markedet, og denne sodavand nydes af millioner af mennesker hver eneste dag. Læskedrikken er flere gange blevet kåret som den bedste cola ved blindsmagning, og millioner af mennesker over hele verden tager sjældent fejl. Her er tale om en cola i absolut topklasse, som passer til ethvert køleskab.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Hos Otto Duborg har vi altid Pepsi på hylderne, og du finder både dåser og flasker, som indeholder den forfriskende læskedrik. Du finder ofte Pepsi på tilbud, så der er altid en god grund til at krydse grænsen og handle ind hos Otto Duborg uanset om du er ude efter Pepsi eller nogle af de mange andre varer, som vi forhandler i vores forretning.

Smagen af tradition - historien om Pepsi 

Pepsi startede som et middel, der skulle hjælpe på fordøjelsen. Grundstenen til den sodavand, som vi alle kender og elsker i dag, blev lagt af den amerikanske farmaceut, Caleb Bradham, som lancerede den karamelagtige sirup i 1898, hvor drikken blev solgt som medicin. 

Populariteten voksede dog hurtigt, og Caleb Bradham var en fremsynet forretningsmand, som straks så potentiale i den voldsomme efterspørgsel, som hurtigt opstod, og derfor begyndte han at sælge Pepsi som en forfriskning til apotekets kunder, og herefter gik det stærkt. 

I dag er Pepsi cola en af de mest populære sodavand på det internationale marked, og man kan nyde denne sodavand over hele verden. Det karakteristiske logo og den blå farve, som er blevet et symbol, er blandt verdens mest kendte varemærker, og kan genkendes af forbrugere over hele verden. 

Her får du en kvalitets læskedrik, som flere gange er kåret som den bedste cola ved blindsmagning og i andre tests.  

Den præcise opskrift, som i mere end 100 år har taget verden med storm, er stadig en hemmelighed, som holdes tæt på kroppen, men der er ingen tvivl om at selskabet vægter kvaliteten af ingredienserne højt. Den helt rigtige kombination af colanødder, vanilje, citrusfrugter og sødestoffer, som er tilsat det reneste vand, er opskriften på succes, og du kan spare penge, når du kører til Tyskland efter Pepsi. 

Find et godt tilbud på Pepsi og andre produkter her

Otto Duborg er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse, og dette giver en række fordele, som du kan nyde godt af, når du krydser grænsen for at handle ind. Priserne er lavere end i Danmark, og der er ikke pant på emballagen, som blot skal afleveres på nærmeste genbrugsstation, så det kan genanvendes. 

Der er altid et væld af fristende tilbud hos Otto Duborg, og vi anbefaler at du holder øje med vores tilbudsavis, så du er klar til at slå til.