Harboe sodavand

Der er 17 varer.

Se vores store udvalg af Harboe sodavand

Harboe er et dansk bryggeri, som både fremstiller øl og sodavand, og her er noget for enhver smag, da Harboe producerer et væld af forskellige smagsvarianter. Disse giver en god smag til billige penge, og hos Otto Duborg kan du nemt finde et godt Harboe sodavand tilbud og spare penge, når du krydser grænsen for at handle stort ind. 

Vores kunder kommer fra det meste af Danmark, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores forretning, hvor vi vil gøre vores bedste for at I får en behagelig oplevelse. 

Viser 1-17 af 17 element(er)

Aktive filtre

Harboe er cola og mange andre sodavand

Uanset hvilken sodavand, som er din favorit, så finder du en variant fra Harboe, som fremstiller det meste. Her kan du nyde den velkendte smag af cola, og der findes også en variant uden sukker, hvis du foretrækker dette. Du kan også smage på den innovative Harboe Cola Lemon, som giver et frisk pust til den velkendte smag af cola. Denne sodavand er perfekt til sommeren, hvor den slukker tørsten på en forfriskende måde.

Er du mere til de frugtbaserede sodavand, kan du også finde et godt tilbud på Harboe sodavand, når du besøger Otto Duborg. Her er mange smagsvarianter, og vi anbefaler at du prøver dig frem, så du kan finde din personlige favorit i det store udvalg af Harboe sodavand, som du finder på vores hylder. Her er ananas, hindbær, grape og mange andre muligheder, og ofte kan du vælge en sukkerfri variant, hvis du gerne vil begrænse indtaget af sukker i hverdagen, eller blot ønsker, at have mulighed for at give dine gæster denne valgmulighed. Mange besøger os, når der skal handles ind til store begivenheder. Priserne er nemlig lavere end i Danmark, og man finder altid Harboe sodavand til en god pris, når man krydser grænsen på sin indkøbstur.

Spar penge på Harboe sodavand i Tyskland

Otto Duborg er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse, og denne placering giver os en række konkurrencemæssige fordele, hvilket betyder at du kan spare penge på Harboe sodavand Tyskland i forhold til priserne på det danske marked. 

Der er altid et væld af fristende tilbud, og de generelle priser er også i den lave ende. Du kan derfor nemt spare, når du krydser grænsen for at handle ind, og vi har kunder fra det meste af landet. 

Vi vil gerne gøre det til en god oplevelse, når du kører til Tyskland efter Harboe sodavand og nogle af de mange andre varer, som du finder på hylderne i vores forretning. Derfor pakker vi gerne dine drikkevarer gratis, så din ordre er klar til afhentning, når du ankommer til butikken. På denne måde kan du komme hurtigt videre, eller bruge tiden andre steder i forretningen. Her finder du eksempelvis et kæmpe udvalg af legetøj,  så der er god grund til at tage familien med på indkøbstur. 

Hvis sulten melder sig på turen, kan I stille den på et af de spisesteder, som findes i forlængelse af Otto Duborg.