Faxe Kondi

Der er 6 varer.

Fornyet energi med Faxe Kondi 

Faxe Kondi er dansk kvalitet, når det er bedst. Denne forfriskende læskedrik indeholder druesukker, som hjælper til at holde den gode energi i længere tid, og derfor har Faxe Kondi efterhånden opbygget en solid fanbase, som elsker denne forfriskende og velsmagende kondivand. Smagen er unik, og mange udlandsdanskere nævner den, når de bliver spurgt om, hvad de savner mest ved deres hjemland. 

Viser 1-6 af 6 element(er)

Hos Otto Duborg har vi altid Faxe Kondi på lager, så du er sikret tilførsel af energi, når du skal bruge dette. En Faxe Kondi er fantastisk på de fleste tidspunkter, og denne sodavand har været medvirkende til store og små sportspræstationer i løbet af årene. 

Derudover er Faxe Kondi blevet udødeliggjort af populærkulturen, og der er skrevet sange, som hylder den fantastiske smag og energi, som du finder i en afkølet Faxe Kondi.

Historien bag Faxe Kondi

Den velkendte sodavand, som er blevet udødeliggjort i den danske populærkultur, har været på markedet i mere end 50 år. Kondidrikken blev lanceret under navne `Koral Kondi`, og var bryggeriet Faxes bud på en sportssodavand. Denne type sodavand var blevet mere og mere populær, og derfor besluttede bryggeriet Faxe sig for at fremstille den ypperste variant. Til at muliggøre denne vision indledte bryggeriet et samarbejde med sportsmanden Knud Lundberg. Det er svært at forestille sig en bedre samarbejdspartner, for Lundberg var på det danske landshold i fodbold, håndbold og basketball. Der var altså tale om et multitalent udi sportens verden, og Knud Lundberg vidste om nogen, hvordan den optimale sportssodavand skulle fremstilles. Samarbejdet blev en succes, som vi stadig nyder godt af i dag, og i 1971 blev sodavanden Koral Kondi lanceret. Der var tale om en revolutionerende nyhed på markedet, da denne kombination af druesukker og lime ikke tidligere var set på det danske marked. Denne sodavand blev hurtigt en succes, og fik senere navnet Faxe Kondi, som vi kender i dag. 

Siden 1970`erne har Faxe Kondi siddet på bænken til et væld af sportsbegivenheder, hvor idrætsfolk har nydt den gode smag og den vedvarende energi fra druesukker, som hjælper til at sikre en stabil præstation. 

Spar penge på Faxe Kondi i Tyskland

Otto Duborg er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse, og derfor kan du spare penge, når du besøger os på din indkøbstur. Her er ofte et godt Faxe Kondi tilbud, og vi har altid rigeligt med Faxe Kondi sodavand på hylderne. 

Her finder du også den sukkerfri variant. Mange mennesker ønsker ikke at indtage sukker, og der skal også være en mulighed for dem, så de også kan nyde den fantastiske smag af Faxe Kondi sodavand. Her får du den gode og velkendte smag, men slipper for sukker og kalorier. På denne måde kan du nyde en forfriskende Faxe Kondi uden at gå på kompromis med din sukkerfrie livsstil. 

Der er altid et væld af fristende tilbud hos Otto Duborg, og vores priser er altid konkurrencedygtige. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Otto Duborg, hvor grænsehandel er en oplevelse.