Fanta

Der er 6 varer.

Nyd en forfriskende Fanta 

Den fantastiske sodavand Fanta er livsglæde i flydende form, som fås i flere forskellige varianter, som alle er forfriskende tørstslukkere. Denne sodavand nydes i hele verden, og har været en sikker favorit siden 1940`erne, hvor drikken blev udviklet i Tyskland. Smagen blev hurtig populær og bredte sig til resten af Europa.

Den mest kendte udgave, Fanta Orange med smag af appelsin, blev lanceret i Italien i 1955 og blev straks en succes. Denne sodavand blev præsenteret for de amerikanske forbrugere i 1960, som også hurtigt tog den til sig.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Med denne sodavand får man den sydeuropæiske stemning i sprudlende form, og den friske smag af appelsin gør denne drik til en fantastisk og forfriskende tørstslukker. 

Fanta er kun begrænset af fantasi, og dette ses på de mange forskellige varianter af denne sodavand. På vores hylder finder man blandt andet den originale Fanta Orange, den populære Fanta Exotic, Fanta Lemon og den sukkerfrie Fanta Lemon Zero. Navnet er afledt af det tyske ord for fantasi: fantasie, og fantasien har spillet en rolle siden starten. 

Fanta Tilbud

Hos Otto Duborg kan du ofte finde gode tilbud på Fanta, og vi har altid læskedrikken på hylderne. 

Otto Duborg er placeret lige syd for den dansk-tyske grænse, hvilket giver dig mulighed for at spare penge i forhold til priserne på markedet herhjemme. 

Det kan betale sig at køre efter de tilbud, som man kan gøre hos Otto Duborg, og vores kunder kommer fra mange forskellige dele af landet. Her kan I spare penge på en lang række varer, og vores engagerede og hjælpsomme medarbejdere gør hver dag deres bedste for, at I får en god oplevelse, når I krydser grænsen for at handle. 

Vi har altid Fanta på hylderne 

I dag er Fanta en af de mest populære sodavand på markedet, og denne læskedrik nydes hver dag af millioner af mennesker verden over. Hos Otto Duborg finder du altid sodavanden på vores velassorterede hylder, hvor du også finder en lang række andre varer. 

Med Fanta får du den naturlige smag af frugt, og denne læskedrik er baseret på frisk juice fra modne frugter, og kun tilsat naturlige aromaer, som forstærker den gode smag. 

Hos Otto Duborg kan du altid gøre et godt tilbud, og dette gælder også for vores udvalg af sodavand, hvor der næsten altid er mængderabat. Vi opererer med lave priser, så de fleste kan gøre en besparelse ved at krydse grænsen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores forretning, og vi vil gerne gøre grænsehandel til en god oplevelse for hele familien. Vi pakker udvalgte varer, så din ordre er klar til afhentning, når du ankommer til butikken. Der er altid fristende tilbud, og vi gør jeres tur over grænsen til en oplevelse. 

Du kan med fordel tage ungerne med på indkøbstur, og hos Duborg Toys finder du et stort udvalg af legetøj, som kan få de fleste børn til at gøre store øjne. I finder også en række spisesteder, hvor I kan nyde et lækkert måltid på jeres indkøbstur, og I kan tanke bilen op med brændstof på den anden side af vejen, når I skal hjem igen.