Coca-Cola

Der er 6 varer.

Spar penge på Coca-Cola

Coca-Cola behøver næsten ingen introduktion. Over hele verden nyder børn og voksne denne læskedrik, som må være blandt de mest kendte brands i verden. Her får du den klassiske smag, som for mange er smagen af cola, og den koffeinholdige drik giver god energi, som du kan bruge i gode venners lag. Det karakteristiske logo er et af verdens mest kendte varemærker, og kan genkendes af folk verden over. Firmaet bag sodavanden er et af verdens største selskaber, og står bag en lang række arrangementer og events, som prydes af det velkendte logo.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Der drikkes Coca-Cola over hele verden, og denne drik ses ofte i film, tv-serier og i forbindelse med kreative reklamekampagner, som sætter nye standarder for marketing. 

Hos Otto Duborg kan du ovenikøbet gøre et godt køb, når du er ude efter Coca-Cola eller Coca-Cola Zero på tilbud. 

Vi er nemlig placeret syd for den dansk-tyske grænse, og kan derfor tilbyde kvalitets sodavand, med eller uden sukker , til en lavere pris end på det danske marked. Der er hurtigt penge at spare, hvis du skal holde fødselsdag eller andre arrangementer, hvor der skal sodavand på bordet, og du kan gøre turen til en oplevelse. 

Historien bag Coca-Cola 

Drikken blev opfundet af amerikaneren, John Pemperton, som en tilfældig dag fremstillede en velduftende- og velsmagende karamelfarvet sirup, som skulle lægge grundstenen til den drik, som millioner af mennesker nyder hver eneste dag. 

I starten var der tale om et medicinsk produkt, som Pemperton afleverede til Jacobs Pharmacy, som lå lidt længere nede af gaden. Her blev siruppen blandet med danskvand og udbudt til kunderne, som var overraskede over den nye smag, som de ikke kendte i forvejen. Dengang var sodavandsmarkedet mindre end i dag, og man producerede hovedsageligt sodavand med frugt. 

Herefter gik det stærkt for firmaet, og Coca-Cola måtte flytte deres hovedkvarter 5 gange i løbet af de første år for at have plads nok. 

I starten af 1900-tallet så de første reklamer dagens lys, og siden har selskabet stået bag ikoniske reklamer, og i dag er de færreste i tvivl om, at julemanden drikker Coca-Cola. Denne historie finder du på Otto Duborgs hylder til en særdeles konkurrencedygtig pris. 

Find et godt Coca-Cola tilbud

Hos Otto Duborg finder du altid et væld af gode tilbud, og der er altid Coca-Cola og Coca-Cola Zero til priser, der er lavere end på det danske marked. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores forretning, og vi har gjort meget for at sikre jer en behagelig oplevelse. Vi pakker gerne ønskede rammer med sodavand og andre drikkevarer, så jeres ordre er klar til afhentning, når I ankommer til butikken. Der er intet gebyr forbundet med denne service, som vi tilbyder vores kunder.