Tuborg

Der er 9 varer.

Stort udvalg fra øl fra Tuborg 

Tuborg øl er en sikker favorit for mange, og den grønne dåse er næsten garanti for hygge og gode minder, men der er mange muligheder og helt sikkert også en variant, som falder i din smag. 

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til øl, men de fleste kan nyde en gammeldags Tuborg. Du kender smagen fra barer, fester, koncerter og mange andre begivenheder, hvor denne øl har slukket tørsten, og hjulpet til mindskning af hæmninger, til en lang række begivenheder i årenes løb. Man går aldrig galt i byen med en Tuborg, hvis brand også leder tankerne i mange retninger. Tuborg sponsorer Grøn Koncert, J-dag og mange andre begivenheder, og hos Otto Duborg kan du få den stemning herfra hjem i stuen, haven, til festen eller lige netop der, hvor du plejer at nyde en kold øl. 

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Der er også en Tuborg for dig

Tuborg respekterer traditionerne, men er ikke bange for nytænkning. Dette kommer til udtryk i de mange forskellige varianter, som du finder på Otto Duborgs hylder. Her er den grønne, som de fleste kender og elsker. Denne øl er nem at drikke, og du fylder ikke i maven på samme måde, som mørkere øl. Det er den perfekte øl til en festlig aften, hvor du stadig har energi til at danse og socialisere. Socialt fællesskab og hyggelige stunder er synonymer med Grøn Tuborg, som vi altid har på hylderne. Du finder både denne øl i en konventionel og økologisk udgave. Mange danskere går op i at leve økologisk, og på denne måde kan man nyde den gode smag uden at gå på kompromis med sin økologiske livsstil. Festen er sjovest, når alle kan være med, og derfor findes der naturligvis også en variant for dig, der ikke drikker alkohol. Her kan du nyde smagen af god øl, selvom du ikke nyder alkohol. 

På vores hylder finder du også den gyldne dame, som er betegnelsen for Guld Tuborg. Denne øl blev oprindeligt udviklet til eksport, men er siden blevet en favorit herhjemme. Med denne øl får du god balance mellem livlighed og tør fylde, og den går godt til klassiske kødretter med sovs og kartofler eller til en hyggelig aften i gode venners lag. 

Dette var blot et udvalg af de varianter, som du finder på hylderne i Otto Duborgs store forretning, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Gør et godt tilbud på Tuborg øl

Hos Otto Duborg kan du altid få et godt tilbud, og ofte har vi også Tuborg øl tilbud. Selvom der ikke er tilbud på de varer, som du efterspørger, så er der alligevel gode grunde til at besøge grænselandet.

Her er prisen lavere end i Danmark, og der er ikke pant på dåserne. Disse skal blot afleveres på din lokale genbrugsstation, når du har drukket dem. Her kan metallet blive genanvendt.

Derfor giver det god mening at besøge Otto Duborg, hvis du skal købe ind til en særlig anledning, da du sparer tid og penge i forhold til flasker og dåser med pant.