Slots

Der er 4 varer.

Her finder du den klassiske Slots

Hvis du har befundet dig på en af de danske festivalers campingområde, til havefester eller til andre sociale sammenkomster rundt omkring i landet, så har du helt sikkert også smagt Slots øl. Disse ses over hele landet,  og er en favorit for mange festivalgæster og andre, som nyder en god bajer eller flere.  

Her får du velbrygget øl til billige penge, og Slots har fugtet utallige halse i tidens løb. Mange forbinder smagen med sommer og udendørs hygge, og denne smag kan du få med hjem, hvis du besøger Otto Duborg. Vi er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse, og det er nemt at finde vej. 

Viser 1-4 af 4 element(er)

Her har vi altid Slots på hylderne, som du kan fylde på bilen. Så er der tanket op uanset anledningen. Skal du holde studenterfest, fødselsdag eller blot fejre hverdagen i stuen eller på terrassen, så er Slots øl et sikkert valg.  

Der er mange gode grunde til at besøge Otto Duborg, og her kan du altid få et godt tilbud. 

Slots på tilbud

Vi har altid mange tilbud, men vi kan ikke altid love at prisen på de varer, som du efterspørger, er sat ned. Der er dog mange grunde til at besøge Otto Duborg alligevel. Da vi er placeret i Tyskland, kan vi arbejde med lavere priser end i Danmark. Vi har hylderne fulde af Slots øl på dåse, og der er ikke pant på dåserne, som blot skal afleveres på din lokale genbrugsstation, så de kan genanvendes. Derfor sparer du både tid og penge, når festen er forbi, og du skal af med de tomme dåser. Flaskeautomater stopper ofte med at virke og i festens løb, kan man hurtigt komme til at mase dåserne. Dette sker tit på festivaler og til andre udendørs arrangementer. Her kan du gøre det nemmere for dig selv med Slots øl, da du nemt kan mase dåserne og putte dem i pose i takt med, at du og dine gæster drikker dem. 

Vi pakker dine Slots øl gratis

Hos Otto Duborg vil vi gerne gøre grænsehandel til en oplevelse, og vi bestræber os på, at gøre dit besøg så behageligt og spændende, som muligt. Vi pakker gerne dine Slots øl, og andre varer, så din ordre er klar, når du ankommer til butikken. 

Her er der meget andet at kigge på. Hvis du har børnene med over grænsen, så finder du et kæmpe udvalg af legetøj hos Duborg Toys. Her kan du også spare penge på mange af produkterne, og du kan være i god tid med jule- og fødselsdagsgaver. I finder også spisesteder, hvor I kan nyde et måltid mad, hvis sulten melder sig på jeres shoppetur. Vores dygtige og venlige medarbejdere glæder sig til at byde hele familien velkommen. Vi står klar til at hjælpe jer, hvis der er brug for dette, og vi besvarer alle slags spørgsmål. På denne måde kan I få mest muligt ud af jeres tur og komme hjem med det, som I havde tænkt jer.