Royal

Der er 10 varer.

Stort udvalg af øl fra Royal 

Royal brygger nogle af Danmarks bedste øl, og der er noget for enhver smag i det store og varierede udvalg af øl fra Royal, som du finder hos Otto Duborg. Her er flere valgmuligheder, både med og uden alkohol, og mulighed for at vælge økologiske varianter. Mange mennesker går op i økologi, og på denne måde kan du nyde en god øl, eller to, uden at gå på kompromis med din økologiske livsstil.

Bæredygtighed, engagement og ansvarlighed er værdier, som kendetegner bryggeriet, der står bag en lang række sponsorater. 

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Du får svært ved at tilbringe tid i sommerlandet uden, at Royal er til stede på den ene eller den anden måde. Royal støtter nemlig rocken, og andet musik, så du finder denne øl på festivaler, spillesteder og til sportsbegivenheder. Bryggeriet er navnesponsor på store arenaer og står bag et hav af aktiviteter, som vi alle kan nyde glæde af. Når du vælger Royal øl, er du med til at støtte et aktivt kulturliv, hvor der foregår noget for de fleste. Kultur kræver ressourcer, og derfor investerer bryggeriet i fremtidens kultur og events, så vi fortsat kan fejre de stunder, der giver livet værdi.  

Smagen af Royal er smagen af gode minder.

Du får rig mulighed for at vække gode minder til live med det store og varierede udvalg af Royal, som vi altid har på hylderne.

Der er en Royal for os alle

Uanset hvilken type øl, som du foretrækker, så har Royal helt sikkert en variant, der falder i din smag. Der udvikles ofte nye øl, som brygges ud fra de teknikker, som har gjort Royal til et af de største, og mest kendte, bryggerier.

Hos Otto Duborg finder du altid Royal på hylderne, og her er varianter for alle. Der er pilsner, classic og export til dem, der holder af en frisk øl, som samtidig er fuld af smag. 

Bryggeriet er en sikker favorit til musikarrangementer over hele landet, hvilket er et stort ansvar. For mange mennesker går øl og musik hånd i hånd, og øl er en del af oplevelsen. Royal har forstået dette, og man forstår hurtigt hvorfor, når man smager på de fantastiske øl. Hvis du ikke drikker alkohol, kan du stadig nyde smagen af Royal øl. Der findes nemlig alkoholfri udgaver, der næsten smager som almindelig øl. På denne måde kan du stadig nyde den gode smag, som du kender, og samtidig køre hjem, være frisk næste dag eller blot undgå alkohol, hvis dette er din hensigt. 

Festen er sjovere, når alle kan være med, og derfor har vi samlet noget for enhver smag. Hos Otto Duborg finder du øl, og mange andre varer, til en lavere pris, end på det danske marked. Udsalgsprisen er lav, og der er altid mange tilbud. 

Vi vil gøre grænsehandel til en behagelig opgave. Derfor tilbyder vi at pakke en lang række drikkevarer uden merpris. Så er din ordre klar, når du ankommer til butikken, og du slipper for at stå i kø.