Heineken

Der er 5 varer.

Nyd en god øl fra Heineken 

Den hollandske øl Heineken er en af verdens mest populære øl, og denne øl nydes over hele verden. Næsten uanset hvor i verden, du befinder dig, så kan du nyde en iskold Heineken, og dette gør millioner af mennesker hver eneste dag.

Hos Otto Duborg finder du altid Heineken til en god pris, uanset om du er til dåse, flasker, fad eller den alkoholfrie variant, som stadig giver dig den forfriskende smag, som Heineken er kendt for over hele verden. Heineken er en lys lager, som indeholder 5% alkohol. Lager er en af de mest populære øl i verden, og her er også tale om en let og forfriskende øl, som de fleste kan nyde. Du finder også øl uden alkohol, så du kan nyde den forfriskende smag, som Heineken er kendt for, selvom du ikke drikker alkohol. 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Historien om Heineken

I dag er Heineken et brand, som de fleste kender på den grønne farve, den specielle flaske og den karakteristiske røde stjerne, som pryder etiketten. Bryggeriet er sponsor for en lang række begivenheder. Både lokale og internationale. Gennem sponsorater inden for sport, musik og film forbindes denne øl med gode oplevelser, som bør nydes i gode venners lag. 

Man opnår ikke en position som et af verdens førende bryggerier medmindre, der er styr på kvaliteten, og det er der hos Heineken, hvis øl nydes af millioner af mennesker hver eneste dag. Bryggeriet blev grundlagt i 1873, og har siden starten stået for kvalitet og god øl. Bryggeriet påbegyndte rejsen mod bryggeriernes øverste lag i 1933, da USA måtte opgive forbuddet mod alkohol, som var upopulært i befolkningen, der tørstede efter god og lovlig øl. Dette havde Heineken erfaring med at udbyde hjemme i Holland, og amerikanerne fik også hurtigt smag for den forfriskende smag. Heineken var det første udenlandske bryggeri, som indtog det amerikanske marked, og bryggeriet vandt hurtigt fodfæste her. Dette banede vejen for den dominerende position på verdensmarkedet, som Heineken har i dag. Øllen fås i 192 lande, og er derfor verdens mest eksporterede øl. 

Gør et godt tilbud på Heineken 

Hos Otto Duborg har vi samlet et stort og varieret udvalg af øl og andre varer, og her er noget for de fleste. Vi er placeret lige syd for den dansk-tyske grænse, og du kan altid gøre et godt tilbud, når du krydser grænsen for at besøge os. Selvom du ikke finder de produkter, som du efterspørger, på tilbud, så er vores udsalgspriser i forvejen lave sammenlignet med de danske priser, så du kan hurtigt spare penge alligevel. 

Vi vil gerne gøre grænsehandel til en god oplevelse. Derfor tilbyder vi at pakke udvalgte varer, så din ordre er klar, når du ankommer til butikken. Denne service er gebyrfri. I forlængelse af vores forretning finder man også forskellige spisesteder, så man kan nyde et måltid mad, hvis sulten melder sig under ens indkøbstur. 

Man finder noget for enhver smag hos Otto Duborg, og vi glæder os til at byde dig velkommen.