Harboe

Der er 5 varer.

Stort udvalg af øl fra Harboe 

Hos Otto Duborg finder du øl for enhver smag, og her er bryggeriet Harboe bredt repræsenteret. Harboe har brygget øl i Skælskør i mere end 100 år, og bryggeriet blev i sin tid grundlagt af lokale forretningsfolk, som gerne ville sætte deres præg på det danske marked for øl.

Igennem årene har danskerne lært Harboe at kende i supermarkederne, hvor man ofte kan få en god og billig øl fra dette bryggeri. Selvom traditioner bliver holdt i hævd på bryggeriet, så er der stadig plads til nytænkning, og dette kan ses i det store og varierede udvalg af øl fra Harboe, som du finder hos Otto Duborg. 

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Vi er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse, og denne placering sørger for, at du kan spare penge, når du kører over grænsen for at handle. 

Harboe er et bryggeri, som fejrer årets højdepunkter, og der brygges både jule-og påskeøl. Ingen skal tørste til påske-og julefrokoster i det danske land, og du kan altid gøre et godt tilbud, når du besøger Otto Duborg, hvor vi arbejder hårdt på at gøre dit besøg til en oplevelse. 

Harboe for enhver smag

Bryggeriet i Skælskør er leveringsdygtige med øl, som falder i de flestes smag. Her finder du den klassiske pilsner, som mange sværger til, når de skal nyde en øl. Denne øl passer perfekt til sommerens mange lejligheder, til en festlig aften eller efter endt arbejdsdag, når du skal være social med dine kollegaer. Er du mere til Classic i disse situationer, så finder du også det. Smag og behag er som bekendt individuelt, og Harboe har noget for de fleste. IPA-øl bliver mere og mere populære, og denne type finder du også hos Otto Duborg. Hvis du er til stærke varianter, bør du prøve Bear Beer med 7,7% eller Viking, som indeholder hele 12% alkohol.

Selvom du af den ene eller den anden grund ikke nyder alkohol, finder du også alternativer fra Harboe. Her kan du eksempelvis slukke tørsten i Ginger Beer, som er et populært alternativ for dem, som ikke nyder alkohol. Ginger Beer er den perfekte sommerdrik, og er et godt alternativ, når du hverken vil drikke øl eller sodavand.

Vi har gjort grænsehandel nemt og bekvemt 

Hos Otto Duborg mener vi, at grænsehandel skal være en god oplevelse, og vi gør meget for at leve op til dette. Vi tilbyder pakning af udvalgte varer, og der er ikke noget gebyr for denne service. På denne måde er din ordre klar, når du ankommer i butikken, og du slipper for kø.

Hvis sulten melder sig, når du shopper hos Otto Duborg, finder du en række spisesteder i tilknytning til butikken, hvor du kan nyde et måltid mad før eller efter, at du handler i vores spændende forretning, hvor du finder det meste. Lige på den anden side af vejen har du mulighed for at tanke brændstof, så du kan komme hjem igen med dine varer. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Otto Duborg.