Grimbergen

Der er 2 varer.

Smag de fantastiske øl fra Grimbergen 

Hos Otto Duborg finder du et stort udvalg af god øl til billige priser, og her finder du også bryggeriet Grimbergen repræsenteret. Grimbergen er navnet på et belgisk kloster, som blev grundlagt i 1128. Samme år begyndte munkene at brygge øl, samtidig med at de var engagerede i lokalsamfundet, hvor de afholdt gudstjeneste og tog sig af de fattige, forældreløse og syge.

Med disse klosterøl kan du næsten smage historiens vingesus og de mange års erfaring og tradition. Det moderne øl, som produceres af dette bryggeri, bliver brygget på samme gær, som munkene udviklede for næsten 900 år siden. 

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Historien har været hård ved klosteret, som er brændt ned to gange i løbet af årene. Begge gange har munkene og lokalsamfundet dog genopbygget klosteret, og derfor kan vi nyde de fantastiske øl i dag. 

Munkene på klosteret er stadig aktive i lokalsamfundet, og ølbrygning er også stadig et vigtigt element af livet i dette kloster. Selvom traditioner holdes i hævd på klosteret, så er der stadig plads til nytænkning. Derfor bliver der løbende udviklet nye øl hos Grimbergen, som dog er brygget med respekt for den tradition, som er blevet opbygget gennem flere hundrede år. 

Grimbergen for enhver smag 

I dag kan vi derfor nyde flere forskellige slags øl fra Grimbergen, som alle er brygget med respekt, kærlighed og sans for kvalitet. Uanset hvilken type øl, som du vælger, får du en øl, hvor der er kræset for detaljerne.

Hos Otto Duborg har vi samlet forskellige øl, så du har noget at vælge imellem, når du besøger os i det dansk-tyske grænseland. Her har vi samlet et kæmpe udvalg af varer til priser, som er lavere end på det danske marked, og du kan altid gøre et godt tilbud hos Otto Duborg. 

Hos os finder du den populære Grimbergen Blonde, som er en rund, balanceret og gylden øl. Smagen er rund og sødmefuld, og duften bringer noter af frugt og krydderier. Denne øl bliver mere og mere populær, og kan drikkes af de fleste, som sætter pris på god øl. 

Hvis du er mere til den friske smag, så anbefaler vi Blanche, som er frisk og balanceret. Smagen er frisk og syrlig, og duften byder på strejf af frugt, citrus og krydderier. Denne øl passer perfekt til sommeren, hvor den vil være en lækker forfriskning på en varm dag. 

Er du til den mere fyldige smag, finder du også det i vores varierede udvalg. Her anbefaler vi Double Ambée, som er en fyldig og maltet øl. Der er tale om en mørk og fyldig ale med en maltet og sød smag. Duften byder på noter af tørret frugt, karamel og er mildt krydret.

Gør grænsehandel til en oplevelse

Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du krydser grænsen for at gøre et godt tilbud på Grimbergen øl eller nogle af de mange andre produkter, som du finder hos Otto Duborg. Vi har spisesteder tilknyttet, så du kan nyde et måltid på din shoppetur, og vi pakker gerne udvalgte varer helt gratis når du forudbestiller på vores hjemmeside, så de er klar, når du ankommer til butikken.