Erdinger

Der er 6 varer.

Prøv de spændende øl fra Erdinger 

Øl er ikke bare øl, og de senere år er flere og flere begyndt at interessere sig for forskellige slags øl og de smagsoplevelser, som øllet giver. Hos Otto Duborg har vi gjort det nemt og overskueligt for ølelskere, og du finder et kæmpe udvalg af forskellige typer øl. Der er noget for enhver smag hos Otto Duborg, og her finder du også et varieret udvalg af øl fra Erdinger, som er et tysk bryggeri, der er kendt for deres hvedeøl. 

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Erdinger brygger forskellige slags weissbier, så der er noget for enhver smag. Du finder både almindelige øl og øl uden alkohol. På denne måde kan du også nyde den forfriskende smag af hvedeøl fra Erdinger, selvom du af den ene eller den anden årsag ikke nyder alkohol. 

Hos Otto Duborg er udvalget stort, og vi har samlet en lang række dagligvarer i vores store og varierede udvalg. Vi er placeret lige syd for den dansk-tyske grænse, og denne placering giver gode besparelser for vores kunder, som kommer fra det meste af landet. 

Grænsehandel skal være en god oplevelse, og derfor har vi tænkt over den samlede oplevelse, når du skal hente Erdinger øl eller nogle af de mange andre varer, som vi forhandler.

Vi pakker gerne udvalgte varer, så din ordre er klar, når du ankommer til butikken. På denne måde skal du ikke bekymre dig om kø og andre gener, som kan opstå, når der er travlt i butikken. Det er gratis at benytte sig af denne service. Når bilen er pakket, kan du nyde et måltid på et af de spisesteder, som du finder på vores område. 

Erdinger Weissbier på tilbud 

Erdinger er kendt for deres hvedeøl, som kommer i forskellige udgaver. Her er både den klassiske Weissbier med en uklar orange farve og friske noter af banan, citrus og korn. Smagen er blød, og der er en mild eftersmag. Denne øl går godt til lette retter, og er et hit til sommerens mange fester. 

Hvis du er mere til den mørke, og ufiltrerede hvedeøl, så finder du også dette i vores store udvalg af øl fra Erdinger. Her kan du prøve den ufiltrerede Erdinger Dunkel, som er brygget på en blanding af hvede og ristet bygmalt. Her får du en øl med sløret, mørkebrun farve og cremet, hvidt skum. Smagen er fyldig og frisk med noter af chokolade. 

Uanset hvilket type øl, som du foretrækker, så har vi den helt sikkert hos Otto Duborg lige syd for grænsen. Her kan du altid finde et godt tilbud på øl eller nogle af vores mange andre varer. Også vores vejledende udsalgspriser er i den lave ende. 

Du får mere for pengene hos Otto Duborg, og udvalget er imponerende. Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang, at du krydser grænsen for at gøre et godt tilbud, og vi vil gøre vores bedste for, at du får en behagelig oplevelse.