Carlsberg

Der er 9 varer.

Her er der altid Carlsberg på hylderne 

Hos Otto Duborg finder du altid et stort udvalg af Carlsberg øl, og her er noget for enhver smag. Her finder du eksempelvis den traditionelle pilsner, som er kendt over det meste af verden. 

Carlsbergs karakteristiske logo er efterhånden blevet et symbol på Danmark, og kan fremkalde hjemve for danskere overalt i verden, hvor millioner af mennesker nyder denne øl hver eneste dag.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Du finder Carlsberg i barer, på hoteller og i butikker verden over. Den gode kvalitet, som kendetegner dette bryggeri, er værdsat og eftertragtet, og derfor er Carlsberg én af de mest populære øl på verdensmarkedet, som ellers ofte er loyalt overfor lokale bryggerier.

Hos Otto Duborg finder du Carlsberg øl tilbud og en lang række andre tilbud, som danskerne ofte kører langt for at nyde godt af. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen, når du skal hente Carlsberg øl, eller nogle af de mange andre varer, som du finder hos Otto Duborg lige syd for den dansk-tyske grænse. Her har vi samlet et stort og varieret udvalg af varer, og vi har gjort det nemt og bekvemt at spare penge på dagligvarerne og samtidig gøre det til en oplevelse at krydse grænsen.

Spar penge på øl fra Carlsberg

Hos Otto Duborg finder du øl fra Carlsberg, som passer til de fleste. Her er ofte tilbud, og den vejledende udsalgspris er lav. 

Du finder både almindelige øl og øl uden alkohol. På denne måde kan du nyde den forfriskende følelse af en kold Carlsberg, selvom du ikke nyder alkohol. 

Alle må være med, og ingen skal holdes udenfor, når der er Carlsberg på bordet. Øllen passer perfekt til tredje halvleg eller andre hyggelige stunder, hvor en øl er på sin plads. 

Få smagen af hygge og socialt samvær hjem i privaten, til festen eller der, hvor du ønsker at fejre de små øjeblikke, som gør livet værdifuldt. Carlsberg er smagen af Danmark, og vi kan alle, høj som lav, mødes over en kold, når noget samler os eller skal fejres. 

Gør grænsehandel til en oplevelse 

Vores placering giver lave udsalgspriser sammenlignet med i  Danmark, og du kan altid gøre et godt grænsekup, når du skal bruge øl, vand, slik, legetøj eller skal tanke bilen med brændstof. Alt dette tilbyder vi hos Otto Duborg, og vi har samlet det hele på ét sted.

Vi tilbyder at pakke udvalgte varer helt gratis for dig, så dine indkøb er klar til afhentning, når du ankommer til butikken. Det er gratis at benytte sig af denne service, og på denne måde kan du hurtigt komme videre med dine foretrukne øl fra Carlsberg eller nogle af de mange andre produkter, som vi gerne pakker for dig. Vi har også spisesteder, hvor du kan nyde et måltid mad, hvis sulten melder sig under din shoppetur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Otto Duborg, hvor vi altid gør vores bedste for, at du får en god oplevelse, når du krydser grænsen for at handle.