Albani

Der er 3 varer.

Fyn er fin - Albani er Fyn

Siden H.C. Andersens tid, i 1800-tallet, har Fyn været forbundet med det stolte bryggeri Albani, som har forsynet tørstige danskere med god øl siden starten.

Traditioner holdes i hævd på Fyn, men der er også plads til nytænkning på øen. Dette kommer til udtryk i det varierede udvalg af Albani øl, som du finder hos Otto Duborg lige syd for den dansk-tyske grænse. Her finder du et kæmpe udvalg af varer, til en væsentlig lavere pris end på det danske marked, og det er nemt at komme hertil fra store dele af Danmark. Hos Otto Duborg kan du altid gøre et godt tilbud, og vi pakker gerne udvalgte varer helt gratis, så dine indkøb er klar, når du ankommer til butikken.  

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Her finder du et stort udvalg af Albani øl, som kan nydes af alle, der sætter pris på en god øl. Albani er et stolt bryggeri, som værner om de gamle fynske traditioner. Dette betyder dog ikke, at der ikke er plads til nytænkning hos fynboerne. 

Her er Pilsner og Classic til dem, som sætter pris på en god bajer hjemme i stuen, til grillaftenerne og i gode venners lag. Fynboerne er stolte væsener, der går op i kvalitet, og her skal øllet være i orden. Og det er øllet fra Albani. Her ved du, hvad du får, og disse øl har fugtet utallige tørre halse i tidens løb.

Albani brygger god IPA

Er du mere til IPA, så finder du også denne type øl til priser, hvor alle kan være med. Den fynske MOSAIC IPA er efterhånden blevet populær over hele landet, og her får du en IPA Albani øl, som er brygget på den nordamerikanske mosaic-humle, der er kendetegnet ved rige smagsnuancer. Her er der noter af mango og andre tropefrugter samt en rustik aroma af fyr, som tilsammen giver en velsmagende og spændende øl. Du finder denne øl, og andre IPA-øl fra Albani i vores varierede udvalg. Hos Otto Duborg finder du Albani øl på tilbud og til lave udsalgspriser. Du kan derfor prøve dig frem uden at sprænge budgettet. På denne måde kan du finde din personlige favorit.

Albani øl hos Otto Duborg - nemt og billigt 

Hos Otto Duborg finder du et stort udvalg af Albani øl og mange andre varer. Her kan du altid gøre et en god tilbud handel. Vi er placeret syd for den dansk-tyske grænse, og kan derfor tilbyde en lang række varer til priser, som er lavere end i Danmark. Vi pakker gerne udvalgte varer til afhentning i butikken. Så er dine Albani øl, sodavand eller andre varer pakket, når du ankommer. På denne måde kan du minimere ventetid og andre gener, der kan opstå i forbindelse med travlhed. Vi er populære blandt danskerne, og bliver tit besøgt af mange mennesker, som vil gøre gode tilbud og spare penge. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Otto Duborg.