7up

Der er 1 produkt.

Spar penge på 7UP og anden sodavand

7UP er en klassisk sportssodavand, som er en af de mest populære sodavand på markedet. Denne læskedrik slukker tørsten for millioner af mennesker over hele verden, og giver energi til udførelsen af mange aktiviteter. 

“Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Sådan siger et gammelt ordsprog, og der er noget om snakken. Og med 7UP får helten energi til at gå de ekstra skridt, som nogle gange er nødvendige, når opgaver skal løses. Du kan selv opleve følelsen af energi, når du åbner en afkølet dåse med denne fantastiske sodavand, som har slukket tørsten gennem generationer. Denne sodavand er frisk og velsmagende, og leder tankerne hen på citron og lime. 

Historien bag denne drik er inspirerende, og motiverer os til aldrig at give op.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Historien bag 7UP

7UP har været en sikker favorit siden starten i efteråret 1929, hvor den blev lanceret. Der er blevet lagt tid og kræfter i tilblivelsen af denne forfriskende sodavand og skaberen, Charles Leiper Grigg arbejdede på produktet i mere end to år, inden han var tilfreds. Vi kan alle lade os inspirere af denne ihærdighed. Gode ting tager tid at skabe, og dette gælder også for sodavand. Grigg havde som mål at skabe en sodavand, som både var forfriskende og tørstslukkende, og disse kvaliteter kendetegner 7UP. Da den blev lanceret, var den blot en ud af mere end 600 forskellige citron-lime sodavand på markedet. Denne sodavand var dog anderledes, og dette var tydeligt fra starten, hvor flere og flere begyndte at drikke den. Udviklingen gik stærkt, og snart kunne man nyde 7UP uden for de amerikanske grænser, og i 1940`erne var det den tredje bedste sælgende sodavand på verdensplan, og i dag nydes den af mennesker over hele verden, som har brug for en læskende forfriskning. 

7UP til hverdag og fest

Sodavanden passer perfekt ind i en aktiv hverdag, hvor man kan have behov for en velsmagende tørstslukker. 

7UP er dog blevet en populær mixer til drinks eller cocktails. Her er tale om en sikker vinder, som kan blandes med flere forskellige slags spiritus alt efter jeres smag.  Man kan med fordel prøve sig frem, indtil man finder de helt rigtige ingredienser og blandingsforhold.  Den forfriskende smag giver energi til en aften, hvor den skal have hele armen eller til de rolige aftener, hvor du nyder nogle cocktails efter et lækkert måltid. Mulighederne er mange, og der er altid 7UP på hylderne hos Otto Duborg, hvor du også finder et stort og varieret udvalg af andre varer. Her er noget for hele familien, og I kan gøre grænsehandlen til en oplevelsesrig udflugt. Vi pakker dine forudbestilte drikkevarer gratis, så er ordren lige til at hente, når i ankommer til butikken, og på denne måde sparer I tid og energi. 

Der findes en række spisesteder på vores område, hvor I kan nyde et lækkert måltid mad, hvis sulten melder sin ankomst på jeres shoppetur. Vi glæder os til at byde jer velkommen syd for grænsen, og vores medarbejdere står klar til at give jer en fantastisk oplevelse, når I skal gøre et godt tilbud på sodavand eller andre varer.