Billig slik – chokolade og slik kan købes billigt hos Otto Duborg

Hos Otto Duborg i Tyskland bugner hylderne med slik, chokolade, bolcher og meget mere til den søde tand. Udvalget er fantastisk stort, og vi garanterer, at der er noget til enhver smag. Du finder alle de populære slik- og chokolademærker, så kig ind i butikken og bliv fristet.

Slik og chokolade fra de mest kendte mærker finder du altid hos Otto Duborg

Otto Duborg forhandler et stort udvalg af de mest populære slik- og chokolademærker. Kom ind i butikken hvis du mangler lækre vingummi fra Haribo, Red Band, Nordthy eller Suntjens. Er du mere til lakrids? – så kan vi anbefale Malaco, Katjes, Panda og Ga-Jol. Er det chokolade du grænsehandler for? Så finder du bl.a. Carletti, Toms, Anthon Berg, Ferrero, Kinder, Ritter Sport og Marabou.

Vingummi – både de sure og de søde finder du hos Otto Duborg

Vi har vingummi i mange smagsvarianter, så mangler du en pose, en dåse eller en hel spand med vingummi? Så finder du dem helt sikkert hos Otto Duborg. Om din favorit nu er sutterne fra Red Band, Stjerne Mix fra Haribo, Engelsk vingummi fra Nordthy eller en helt anden slags, så kom ind i butikken og gå på opdagelse. Er du veganer kan du selvfølgelig også få stillet lækkersulten med vingummi fra Katjes, der er bl.a. to varianter af Wunderland, Tropenfrüchte eller Jogger Gums.

Lakrids i lange baner – danskerne elsker lakrids!

Otto Duborg har et stort udvalg af billig lakrids i alt fra små pakker til store spande. Malaco, Katjes og Haribo er blandt nogle af de populære mærker. Er du fan af noget med stærk power på smagen, så kan vi anbefale Malaco Djungelvrål eller Katjes Salte sild. De bløde, søde lakridsvarianter har vi også mange af, om din favorit er Skipper’s Pipes, Licorice fra Panda eller Kattepoter fra Katjes, så find din favorit hos Otto Duborg i Tyskland.

Billige bolcher hos Otto Duborg!

Bolcher er altid et hit, både til at have stående på kontoret, til en hyggeaften med familien eller når man er på langfart. De lækre bolcher findes i alle størrelser og i smagsvarianter, som f.eks. sød eller syrlig frugtsmag, lakridssmag og mentholsmag. Otto Duborg har alle de kendte mærker, BonBon Lossepladsen, Nordthy Mini Frogs, Fazer Tyrkisk Peber, Storck Werthers Original og mange flere.

Med chokolade kan du forkæle enhver – find favoritten her!

I butikken har vi et stort udvalg af billig chokolade, du kan altid finde chokolade til den helt rigtige anledning. Vi har mange slags, både plader, dåser og gaveæsker. Plader - der har vi Milka, Ritter Sport, Marabou, Toms, Lindt og meget mere. Dåser - med f.eks. Daim Minis, Quality Street, Toms Festival og mange andre. Gaveæsker med fyldte chokolader – udvalget er stort, Anthon Berg Guldæske, Merci Finest Selection, Toms Kæmpe skildpadder, Carletti Skum Bananer eller P tærter.
Chokoladebarer til den hurtige energi, når du er på farten. Hos Otto Duborg i Tyskland finder du bl.a. Mars, Twix, Snickers, Holly og Yankie, så kom ind og find din yndlingsbar, for man skal jo ikke gå ned på chokolade.

Lakrids- og tyggepastiller

Hos os finder du også et skønt udvalg af billige lakrids- eller tyggepastiller, vi har blandt andet Ga-Jol, Läkerol, Mentos, Lakrisal, Toms Pingvin Saltpastiller og de klassiske Polo. Trænger din mund til en forfriskende smag - så kig ind i butikken og find din favorit.

Børnene skal da forkæles!

Børn synes altid det er sjovt, når slik ligner almindeligt mad eller har en funktion som legetøj. Look O Look laver alt lige fra burgere, pizza, sushi, slikkepinde som fløjte, muslingeskaller til halskæder og spiselige penge. Tag børnene med ind til Otto Duborg i Tyskland, så de kan vælge deres favoritter. Vi har selvfølgelig også alle de kendte mærker, som børn også elsker: Maoam, Kinder chokolade, Malaco Snører, Smarties, Nordthy slikkepinde og Marshmallows.

Når påsken og julen står for døren!

Til påske, jul eller nogle af de andre højtider, tænker vi også på hvad der kunne friste vores kunder, så udvalget er stort. Påsken skal da forsødes med chokoladepåskeæg, chokoladepåskeharer, skumslik, poser med blandet påskeslik og meget mere. Julegodter er der også masser af f.eks. julekalendere med chokolade, slik eller legetøj. Nogle af favoritterne er også chokoladejulemænd, snebolde, juleskum og æsker med fyldte chokolader fra Anthon Berg, Kinder, Carletti, Toms og Haribo.

Lækkersulten! - Billig bland selv-slik

Otto Duborg har et lækkert stort udvalg af bland selv-slik fra Candy King. Vi har vingummi, lakrids, skumslik, surt, sødt og stærkt samt chokolade. Billig bland selv-slik er altid et hit - så alle kan få deres favoritslik til en hyggeaften. Se efter vores hjørne med Candy King i butikken og bliv fristet af det store udvalg!

Husk at du altid kan finde gode tilbud på slik og chokolade i vores tilbudsavis – se dem alle her!